Deryan AIR - Colchoneta de bebé para vuelos

Precio: 44,97€
Los precios de los productos y la disponibilidad son correctos a fecha 2019-07-15 09:19:54 UTC, pero pueden cambiar. La información de disponibilidad y el precio correctos serán los que se mostrarán en http://www.amazon.es/ cuando finalice la compra.
CIERTO CONTENIDO QUE APARECE EN ESTE SITIO VIENE DE AMAZON SERVICES LLC. ESTE CONTENIDO SE PROPORCIONA 'TAL CUAL' Y ESTÁ SUJETO A CAMBIOS O ELIMINACIONES EN CUALQUIER MOMENTO.

Descripción del Fabricante

Deryan Air - Traveller - Vliegtuig Matras In het vliegtuig moet een baby tot 2 jaar bij de ouders op schoot. Met de Deryan Air - Traveller - Vliegtuig Matras wordt dit eenvoudig en aangenaam zowel voor de ouders als voor de baby. Eigenschappen Afmetingen: 75 x 45 x 6 cm (b x h x d) Materiaal: Polyether Geschikt voor in het vliegtuig Meer beddengoed Gebruik altijd een hoeslaken om het matrasje. Een hoeslakentje zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan slapen en beschermt het matras tegen vuil. Ben je ook nog op zoek naar beddengoed? Zorg dan dat je naast een deken, ook een laken aanschaft. Een lakentje is niet alleen voor de sier, maar beschermt het dekentje ook tegen vuil. Bekijk alle hoeslakentjes Bekijk alle babydekens Bekijk alle lakentjes Veilig slapen tips van VeiligheidNL Met een dekentje en lakentje maak je het babybedje strak op. Je kindje kan dan niet met het hoofdje onder de dekens raken en kan vrij blijven ademen. Vouw beddengoed dat te groot is onder het matras door, sla het nooit dubbel. Gebruik de eerste twee jaar geen (baby)dekbed, maar gebruik een dekentje met lakentje of een slaapzak. Bekijk de informatiepagina veilig slapen voor nog meer tips.